Utemöbler och trädgårdsdesign

När vi pratar möbler tänker vi oftast på inomhusmöbler och inredning till rummen i våra hem. Med tanke på att vi lever i mörker och kyla drygt åtta månader om året och därför tenderar att vistas inomhus väldigt mycket är det väl inte så konstigt att vi lägger den största inredningsfokusen på just insidan av våra hem. Men lika viktig som trivsel och inredning inne i våra bostäder är under hösten och vintern, är rätt möbler, växter och ombonad på våra balkonger och trädgårdar under sommaren.
 
En vit och en rosa blomma

Njut av din trädgård eller balkong

Under de få varma månader vi har om året så gäller det att njuta fullt ut, så ofta och mycket det bara går. Oavsett om man har en balkong eller en hel trädgård så gäller det att göra den så mysig, bekväm och välkomnande som bara möjligt. En trädgård innebär såklart både fler möjligheter och mer arbete än en balkong. Bara att planera och plantera växter under rätt årstid för att få dem att överleva och blomma till sommaren kan vara ett stort projekt för den med lite erfarenhet och kunskap om växter. På Njutatradgardsdesign.se kan man få både tips, inspiration och hjälp av professionella trädgårdsmästare och trädgårdsdesigners. Att skapa en vacker berså med lummiga växter och en bekväm möbelgrupp är ett bra sätt för att kunna umgås med familj och vänner eller bara sitta och njuta i sin ensamhet. Ta hjälp av en trädgårdsplanerare om du känner dig osäker eller behöver tips på de bästa tänkbara lösningarna för just din trädgård.

När det gäller balkonger kanske man inte direkt behöver hjälp av en designer eller trädgårdsmästare för att göra det mysigt. Att köpa till exempel lite skön trall eller en utomhusmatta, bekväma balkongmöbler, mängder med blomkrukor och blomlådor fyllda med vackra blommor, ljuslyktor eller lampor som hänger i taket, levande ljus på bordet, mysiga filtar och så vidare kommer göra att din balkong inte kan bli annat är mysig.

Scroll to top