Personlig inredning

Alla som älskar heminredning har nog erfarenhet av hur det är att vara på jakt efter de perfekta möblerna både i inredningsbutiker och i annonser för begagnade möbler. Möblerna kan verkligen förändra hela känslan i ett hem och med en genomtänkt stil på dina möbler kan ditt hem säga mycket om vem du är som person. För vissa personer är designmöbler en självklarhet. Dessa personer skulle sannolikt aldrig sätta sin fot på ett IKEA-varuhus. För en annan kanske begagnade möbler, chansen att göra riktiga kap och hitta de där speciella fynden på annonser och i vintage-butiker, både en spänning, en hobby och en inredningsstil. De flesta gamla möbler går ju faktiskt att rusta upp riktigt bra med ny färg, ny klädsel etcetera. Dessutom är det ju faktiskt roligt att vara kreativ och skapa sin egen design. En tredje person kanske tycker att IKEA-möbler är helt perfekta både vad gäller pris och design. Dessutom kan man ju alltid skapa sig egen stil genom att blanda IKEA-möbler med antika möbler.

Hur som helst så krävs det faktiskt mer än möbler, även om dessa såklart är otroligt viktiga, för att skapa den rätta känslan i ett hem. Något som är nästan viktigare för känslan och helhetsintrycket i hemmet, än möblerna, är alla de små inredningsdetaljerna och saker som

•    Lampor och belysning
•    Mattor
•    Tavlor
•    Detaljer
•    Prydnader
•    Böcker i hyllan etc.

I en tid då alla vill vara mer eller mindre egna, originella och unika är det inte ovanligt att det blandas hejvilt även vad gäller inredningsdetaljer. Varför inte skapa din egen stil genom att blanda heminredning från Lev Hemma, lite möbler från både IKEA och antikbutiker samt, lite konst från någon resa och kanske prydnader från ditt föräldrahem? Ju personligare och mer genomtänkt ju bättre och intressantare blir det såklart för dina gäster att spana runt i ditt hem.

Scroll to top