Flytta smartare

Alla kommer vi någon gång i livet att behöva flytta, antingen till vår första alldeles egen bostad eller när vi väljer att flytta ihop med någon, eller rent av när det är dags att flytta till ett större boende för att det ska bli tillökning i familjen. Oavsett anledning till varför man gör det, så finns det en hel del saker som det kan vara bra att veta om flytt – och här är de bästa tipsen.

Att genomföra en flytt är något vi alla kommer att få göra, eller redan har gjort, i våra liv.. och det finns faktiskt en hel del tips att ta vara på för att få flytten att fortlöpa så smidigt det bara går. Några av dessa tips handlar såklart om själva flytten, transportbiten så att säga, men en flytt kräver mycket mer än så. Har du till exempel funderar över det här med städningen av gamla bostaden till exempel? Bor du till exempel i Borlänge kan du anlita Montrab för båda delarna, vilket du kan läsa mer om på deras hemsida, och som du ser på den sidan kan du även använda denna firma för att få hjälp med vardagsstädningen också och det kanske kan vara något att ta hjälp med i nya hemmet sen? Om hemstädning just i Borlänge kan du läsa om på sidan http://montrab.se/stadfirma-i-borlange/.

Tips för smart och smidig flytt

Något som kan vara bra att tänka på vid en flytt är som nämnt städningen när sakerna är packade, men glöm inte att packa rätt. Något som Råd och rön skriver om är bland annat hur du ska märka upp lådorna efter olika rum och helt enkelt packa sakerna rum för rum. Då blir det lättare sen när du ska packa upp prylarna igen. Allt du behöver göra är att be flyttkillarna säga vilket rum lådorna ska stå i och sedan är det bara att boa in dig när alla sakerna är på plats. Men en annan smart sak att tänka på om själva nedpackningen i det gamla hemmet är ett tips från magasinet Sköna hem som skriver en hel lista på massor av användbara tips. Och vad de skriver är hur du kan använda papperstallrikar när du packar ned i köket och lägga dessa mellan tallrikar och assietter – så slipper du hålla på att krångla med massa tidningspapper! Annat som de tipsar om är även att fota ur sladdar är fästa i dna elektriska prylar innan du monterar ned dem såsom tv, stereo och stationär dator med mera för då ser du hur du ska sätta tillbaka dem igen, för allt du behöver är att kolla på bilden hur de ska sitta för att bli rätt. Självklart finns en massa andra bra tips i magasinets artikel, de listar trots allt hel 16 olika saker att tänka på, så vårt tips är att läsa deras tips för att göra din flytt lite smidigare och smartare!

Scroll to top