Dags att sälja?

För många är det ett stort problem när man ska sälja sin bostad eller stuga, att man i dagsläget inte riktigt har den stilen som gör att försäljningen går så bra som den har potential till att göra. Tyvärr är det nämligen så, att den befintliga stilen och möblerna till viss del spelar in, även om det är så att man vet om att möblerna inte kommer att följa med i köket.

Som nuvarande ägare av bostaden, handlar det om att kunna förmedla en känsla av att den nya köparen kommer att trivas. Även om stilen är personlig. Anledningarna till att man själv i dagsläget inte har det som man kanske skulle vilja kan vara många. Kanske har man inte varit så mycket i bostaden att man har hunnit göra det hemtrevligt, eller så har man inte riktigt kommit underfund med någon stil som skulle kunna passa.

Höj värdet med hjälp av styling

När det väl är dags att röra sig vidare till ett nytt boende vill man naturligtvis inte lägga ut alldeles för stora summor. Ett alltmer populärt alternativ är att ordna homestyling, av exempelvis homestyledesign.se. Här går proffs in för att med sina kunskaper skapa en känsla och stil som kommer att kunna höja värdet vid försäljningen. Det kan handla om att:

  • Skapa en sammanhängande känsla med hjälp av nya färger på matta, gardiner och kuddar.
  • Ordna så att köket ser så trevligt ut som möjligt.
  • Få in växter och andra former av små saker som skapar en känsla av att den som bor i lägenheten trivs.

Fixa personliga möbler på loppisar

Ett sätt att kunna ordna billigare möbler som dessutom är personliga och kan skapa en skön mix tillsammans, är att man under sommaren passar på att leta på alla de loppmarknader och auktioner. Dessa ploppar upp lite överallt under sommaren, och ger goda chanser till att fynda riktigt fina saker. Är man ute på auktioner, kan priserna visserligen stiga om efterfrågan är stor. Men är man beredd att jobba lite med de möbler man vill ha, som att kanske tvätta dem lite och i vissa fall måla om dem, kan resultatet bli riktigt lyckat. I många fall är det inte ett helt nytt möblemang som behövs för att skapa en hemtrevlig känsla, utan det kan istället räcka med en ny golvlampa för att lyckas.

Scroll to top