En personlig inredningsstil

Möbler, som i princip gör ens hem, finns att köpa på många ställen. Men när man tänker på det, visst är det inte roligt att ha exakt samma soffa som ens granne, kollega och bästa vän? Man vill ha ett hem som är personligt och inte likt någon annans! Det är dock inte alltid lätt att ordna ett speciellt hem som passar in i inredningsmagasin, men om man vill så är det långt ifrån omöjligt. Låt oss ge dig några tips!

  • Att handla på auktion istället för på stora möbelvaruhus är nog det allra bästa tipset vi kan ge dig. Det är roligt att klicka runt online, och går man in på www.barnebys.se så hittar man alla auktionshus i Sverige samlade på ett och samma ställe! Ett väldigt enkelt sätt att hitta möbler och annan rolig inredning som passar en perfekt och skapar ett hem som verkligen avspeglar dig och din personlighet.
  • Att läsa olika tidningar på temat inredning och bloggar med samma ämne är ett hett tips! Genom dem kan man se vilka olika stilar och möjligheter det finns och sedan skapa sig en egen utifrån vad man sett. Man kan plocka lite från olika stilar helt enkelt för att skapa sig en egen.
  • Precis som med auktion kan man hitta billiga och speciella fynd på loppis! De kan man hitta lite överallt, så det gäller att vara uppmärksam. Något är tänka på är dock att visserligen är det billigare än på auktion men kvaliteten och värdet på möblerna är också betydligt lägre. Vill man ha en säker investering är auktion alltid det bättre alternativet.
  • Trots att man gärna ska inspireras är det viktigt att utgå från sig själv och verkligen köra på det man gillar. Ibland kan man läsa att sådant man tycker är fint inte är det som ”gäller”, men vad spelar det egentligen för roll vad andra tycker? Det är du som ska bo där, ingen annan!

Sammanfattningsvis så gäller det helt enkelt att utgå från sig själv samtidigt som man lyssnar på de som har koll och sen gå loss bland begagnade saker för att få en personlig inredning!

Scroll to top