Lyxiga villor och våningar

I dag skriver vi om exklusiva våningar i serier som förmodligen rollkaraktärerna i verkligheten inte skulle ha råd med. Vi skriver även om Mark Levengoods dyra strandvilla som nu säljs för ett värde på cirka 23 miljoner kronor. Vi skriver dessutom om hur man kan inreda sitt hem med särskilt utvalda och eleganta möbler utan att det för den delen behöver kosta en hiskelig summa pengar.

Arkitektur & designMånga drömmer om att renovera sitt hem, inreda det med sobra tyger, oljemålningar och tunga mattor i mönster från fjärran östern. Detta låter som ett dyrt företag men det behöver inte vara så särskilt mycket dyrare att få ett välinrett hem som andas lyx utan att faktiskt kosta skjortan. Köp exklusiv inredning online så slipper du omkostnader och kan dessutom titta i lugn och ro hemma vid datorn eller surfplattan i stället för att trängas i en fysisk butik en lördag med alla andra.

Någon som dock förmodligen har råd att inreda sitt hem just så lyxigt som många andra bara drömmer om, är ingen mindre än Mark Levengood. I Expressen kan vi läsa om hur denna folkkära programledare och författare nu säljer sin skärgårdsvilla Soludden, en villa han tidigare ärvde av en miljonär. Taxeringsvärdet uppgår till 23 miljoner kronor och för detta får man hela 11 rum, en tennisbana, inomhuspool och strandtomt med havsutsikt. Inte så illa alltså. Trävillan är byggd 1965 och tomten är på hela 6 538 kvadratmeter.

Carries lägenhet kostar enorma summor pengar i verkligheten

Samtidigt kan vi i Hus & Hem läsa om hur mycket hemmen i succéserien Sex and the City skulle ha kostat om de funnits i verkligheten, summor som nog karaktärer som Carrie förmodligen inte skulle ha haft råd med. Sarah Jessica Parkers roll i serien är en ikonisk karaktär, med dyra Manolo Blahniks, luftig lägenhet i Greenwich Village där hon ofta syns röka ut genom fönstret sena sommarnätter. Men Carrie har inte den bästa ekonomin, mycket på grund av att hon gärna lägger alla sina pengar på kläder och skor. I artikeln kan vi läsa att hennes hemtrevliga lägenhet skulle ha kostat runt 78 miljoner kronor, en hiskelig summa med andra ord.

Scroll to top